webdesign by Sander Van de Venne

Manivel


is een groepspraktijk

Manivel is teamwerk

Door onze jarenlange samenwerking in het team  zijn wij op elkaar ingespeeld. Onze verschillen vullen elkaar aan. Onze overeenkomsten verbinden ons. Onze jarenlange samenwerking garandeert vlot overleg.U vraagt een complexe dienst? Achter de schermen werkt een heel team aan uw vraag. Nieuwe vragen en situaties komen op de intervisietafel. Wij leren voortdurend van elkaar, en van u.

Manivel is samenwerking

Wij werken al een tiental jaren intens samen. We ontwikkelen samen praktijk en theorie, en realiseren heel wat gezamenlijke projecten.

Manivelis ervaring

De therapeuten/counselors bespraken hun praktijk en evoluties. Zij namen gezamenlijk deel aan supervisie en studiedagen over systeemtherapie. Wij zijn praktijkpioniers van scheidingsbemiddeling in Vlaanderen. Wij werkten eerst in vzw contrapunt en later in de deelwerking contrapunt van het Centrum Algemeen Werk Artevelde. Problemen  tijdens een bemiddeling werden gezamenlijk onderzocht, nieuwe ideeën ontwikkeld en oplossingen getoetst. We hebben tot hiertoe in meer dan 2000 scheidingssituaties bemiddeld en in meer dan 500 therapiesituaties gewerkt. Bijzondere aandacht gaat steeds naar het betrekken van kinderen in het kader van bemiddeling en ouders helpen om hun kinderen voor te bereiden op de scheiding.

Manivel is netwerken

Manivel zit goed ingebed in een netwerk met bemiddelaars uit het notariaat en de advocatuur. Dit netwerk verleent zijn medewerking aan projecten en wetenschappelijk onderzoek. U kan meer informatie vinden over de fora voor bemiddelaars op de website van de fora:www.forumbemiddeling.be
actualiteit
separator image

Vraagt u zich af wat u als ouders kan doen voor de kinderen?

surf naar: www.tweehuizen.be

separator image